Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në
 • Black Friday n'verë

  Black Friday n'verë

  L’shoje n’ler o Skender, se këtë vit Black Friday ki dy herë!

  Black Friday n'verë

  Black Friday n'verë

  L’shoje n’ler o Skender, se këtë vit Black Friday ki dy herë!

 • Shtupë higjienizuese Nano Plus
  -20%

  Shtupë higjienizuese Nano Plus

  Shtupa e re dhe e avancuar Nano Plus, me fuqi avulli, eleminon deri në 99.9% të virueseve, baktereve dhe mikrobeve.

  Çmimi i rregullt: 99,90 €

  Çmimi me zbritje: 79,92 €

  Çmimi për Club5*: 74,93 €

  Shtupë higjienizuese Nano Plus
  -20%

  Shtupë higjienizuese Nano Plus

  Eleminon deri në 99.9% të virueseve, baktereve dhe mikrobeve.

  Çmimi i rregullt: 99,90 €

  Çmimi me zbritje: 79,92 €

  Çmimi për Club5*: 74,93 €

 • Pastrues ajri Astrea
  -66%

  Pastrues ajri Astrea

  Me proces 4-fazor, kjo pajisje pastron ajrin nga alergjenët e ndryshëm!

  Çmimi i rregullt: 289,90 €

  Çmimi me zbritje: 99,90 €

  Pastrues ajri Astrea
  -66%

  Pastrues ajri Astrea

  Me proces 4-fazor, kjo pajisje pastron ajrin nga alergjenët e ndryshëm

  Çmimi i rregullt: 289,90 €

  Çmimi me zbritje: 99,90 €

 • Fshesë Victoria Vac 3në1
  -30%

  Fshesë Victoria Vac 3në1

  Victoria Vac tub vakumi, funksionon si thithëse e thatë & e lëngshme (me shtupë), dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e dyshemeve.

  Çmimi i rregullt: 199,90 €

  Çmimi me zbritje: 139,93 €

  Çmimi për Club5*: 129,94 €

  Fshesë Victoria Vac 3në1
  -30%

  Fshesë Victoria Vac 3në1

  Fshesa Victoria Vac unksionon si thithëse e thatë dhe e lëngshme!

  Çmimi i rregullt: 199,90 €

  Çmimi me zbritje: 139,93 €

  Çmimi për Club5*: 129,94 €

Lokacioni dhe kontakti

Dyqanet tona  

Dëshironi t'i shihni dhe t'i provoni produktet? Atëherë vizitoni njërin nga dyqanet tona.

Shiko të gjitha dyqanet

Rreth nesh  

Rovus® është brendi i një game të gjerë produktesh për pastrim/mirëmbajtje të shtëpisë dhe rrobave. I fuqishëm dhe efikas - ua lehtëson jetën.

Mëso më shumë

Çka thonë të tjerët për brendin Rovus