Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në
 • Ngrohës kompakt, Rovus
  -20%

  Ngrohës kompakt, Rovus

  Për ekstra ngrohtësi, kudo që ju duhet - ngrohës kompakt me fuqi 400W!

  Çmimi i rregullt: 24,90 €

  Çmimi me zbritje: 19,90 €

  Ngrohës kompakt, Rovus
  -20%

  Ngrohës kompakt, Rovus

  Për ekstra ngrohtësi, kudo që ju duhet - ngrohës kompakt me fuqi 400W!

  Çmimi i rregullt: 24,90 €

  Çmimi me zbritje: 19,90 €

 • Fshesë Nano Multiuse
  -10%

  Fshesë Nano Multiuse

  Kjo fshesë pastron në nivel nano dhe ka filter HEPA H13, i cili siguron 99.95% efikasitet pastrimi.

  Çmimi i rregullt: 99,90 €

  Çmimi me zbritje: 89,91 €

  Fshesë Nano Multiuse
  -10%

  Fshesë Nano Multiuse

  Pastron në nivel nano me HEPA H13, për 99.95% efikasitet pastrimi.

  Çmimi i rregullt: 99,90 €

  Çmimi me zbritje: 89,91 €

 • Fshesë Storm Vac V2
  -50%

  Fshesë Storm Vac V2

  Fshesë shumëfunskionale - për një shtëpi që shkëlqen nga pastërtia!

  Çmimi i rregullt: 79,90 €

  Çmimi me zbritje: 39,95 €

  Fshesë Storm Vac V2
  -50%

  Fshesë Storm Vac V2

  Fshesë shumëfunskionale - për një shtëpi që shkëlqen nga pastërtia!

  Çmimi i rregullt: 79,90 €

  Çmimi me zbritje: 39,95 €

 • Shtupë & fshesë robotike
  -25%

  Shtupë & fshesë robotike

  Relaksohu si zojë apo zotni, Roboti e pastron shpinë për ty!

  Çmimi i rregullt: 349,90 €

  Çmimi me zbritje: 262,43 €

  Shtupë & fshesë robotike
  -25%

  Shtupë & fshesë robotike

  Relaksohu si zojë apo zotni, Roboti e pastron shpinë për ty!

  Çmimi i rregullt: 349,90 €

  Çmimi me zbritje: 262,43 €

Lokacioni dhe kontakti

Dyqanet tona  

Dëshironi t'i shihni dhe t'i provoni produktet? Atëherë vizitoni njërin nga dyqanet tona.

Shiko të gjitha dyqanet

Rreth nesh  

Rovus® është brendi i një game të gjerë produktesh për pastrim/mirëmbajtje të shtëpisë dhe rrobave. I fuqishëm dhe efikas - ua lehtëson jetën.

Mëso më shumë

Çka thonë të tjerët për brendin Rovus