Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në
 • Shtupë higjienizuese Nano Plus
  10%+10%

  Shtupë higjienizuese Nano Plus

  Shtupa Nano Plus eleminon deri në 99.9% të virueseve, baktereve & mikrobeve.

  Çmimi i rregullt: 99,90 €

  Çmimi me zbritje: 89,91 €

  Çmimi për Club5*: 84,91 €

  Shtupë higjienizuese Nano Plus
  10%+10%

  Shtupë higjienizuese Nano Plus

  Kjo shtupë eleminon deri në 99.9% të virueseve, baktereve & mikrobeve.

  Çmimi i rregullt: 99,90 €

  Çmimi me zbritje: 89,91 €

  Çmimi për Club5*: 84,91 €

 • Pastrues ajri Astrea
  -60%

  Pastrues ajri Astrea

  Me proces 4-fazor, kjo pajisje pastron ajrin nga alergjenët e ndryshëm!

  Çmimi i rregullt: 289,90 €

  Çmimi me zbritje: 115,96 €

  Pastrues ajri Astrea
  -60%

  Pastrues ajri Astrea

  Me proces 4-fazor, kjo pajisje pastron ajrin nga alergjenët e ndryshëm

  Çmimi i rregullt: 289,90 €

  Çmimi me zbritje: 115,96 €

 • Shtupë me spërkatje
  -33%

  Shtupë me spërkatje

  Për dysheme që shkëlqejnë nga pastërtia - shtupë shumëfunksionale me spërkatje!

  Çmimi i rregullt: 14,90 €

  Çmimi me zbritje: 9,98 €

  Çmimi për Club5*: 9,69 €

  Shtupë me spërkatje
  -33%

  Shtupë me spërkatje

  Shtupë shumëfunksionale, për dysheme që shkëlqejnë nga pastërtia!

  Çmimi i rregullt: 14,90 €

  Çmimi me zbritje: 9,98 €

  Çmimi për Club5*: 9,69 €

Lokacioni dhe kontakti

Dyqanet tona  

Dëshironi t'i shihni dhe t'i provoni produktet? Atëherë vizitoni njërin nga dyqanet tona.

Shiko të gjitha dyqanet

Rreth nesh  

Rovus® është brendi i një game të gjerë produktesh për pastrim/mirëmbajtje të shtëpisë dhe rrobave. I fuqishëm dhe efikas - ua lehtëson jetën.

Mëso më shumë

Çka thonë të tjerët për brendin Rovus