Linja Nano

Mbroni çdo kënd të shtëpisë

Nano Line Product

Përjetoni pastrimin e thellë në nivel nano

 

Linja inovative Nano është një hap i rëndësishëm në fushën e pastrimin. Kjo linjë ka produkte efektive, eko-miqësore dhe ekonomike, që do t’ju ndihmojnë ta krijoni një ambient më të pastër. Filteri HEPA H13 kapë edhe nanogrimcat më të vogla, me efikasitet 99.95%, duke mundësuar ajër më të pastër.

 
 
  • Eleminon deri në 99.9% të baktereve & viruseve

  • Eko-miqësore

  • Ekonomike

 
 

Nanogrimcat e dëmshme mund të jenë kudo – në ajrin që e thithim, në shtratin ku flemë dhe në dyshemenë ku luajnë fëmijët tanë.

Filter për një mjedis të sigurtë

 

Grimcat nano kapen teksa rrjedhin nëpër aerodromin lëvizës dhe afrohen shumë me një fibër të filterit dhe bllokohen nga përgjimi, kurse të tjerat bllokohen nga difuzioni. Grimcat përplasen në njëra-tjetrën dhe thithen nga fibrat e filterit HEPA.

 
 

Filtrimi HEPA bllokon edhe grimcat më të vogla si pluhuri, mikrobet dhe alergjenët deri në PM 2.5 dhe mund ta pastrojë ajrin me efikasitet 99.95%.

 
 

Trajtimi special anti-bakterial parandalon zhvillimin e baktereve në filter. Në këtë mënyrë, siguron që filteri të mos ketë aromë të pakëndshme.

 
 

Krahasimi mes një filteri të zakonshëm dhe filteri HEPA

 

Filterët e zakonshëm mund të kapin grimca me madhësi deri në 0.12 mikrometër, kurse filteri HEPA kapë edhe grimcat më të vogla – deri në 0.1 mikrometër.

Dobitë për shëndetin nga filtrimi i ajrit

Sporet e mykut, qimet e kafshëve, poleni dhe ndotës të tjerë të ajrit janë ndër shkaktarët kryesorë të alergjive dhe sulmeve të astmës. Andaj, filtrimi HEPA H13 largon grimcat irrituese nga ajri që ju thithni.

 
 
Largon deri në 99.95% të papastërtive nga ajri

Një filter klasifikohet si HEPA H13 vetëm nëse plotëson kritere të caktuara. Duhet të ketë kapcitet të eleminojë pothuajse të gjitha papastërtitë nga ajri. Andaj, krijoni një ambient me ajër më të pastër, me tekonologjinë tonë të re të filtrimit nano.

 
 

A jeni gati t’i përjetoni dhe shijoni dobitë e produkteve efektive me filtrim HEPA?