Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Garancioni

Ne besojmë në produktet që kemi shitur dhe jemi të sigurt në lidhje me cilësinë. Prandaj ne japim dyshekët tonë të deri në 15 vjet garanci. Në të njëjtën kohë që ne ofrojmë mundësinë për të zgjedhur dysheka më të lira. Nëse për ndonjë arsye ju nuk jeni të kënaqur me dyshek zgjedhur ju mund të na në kontakton në 038 244 644 60.

Warranty periods of Dormeo products:

 1. Prodhuesi i Dormeo-s garanton në materialin përmbajtës të dyshekut. Kohëzgjatja e garancisë ndryshon varësisht prej llojit të dyshekut:
  • Dysheku Dormeo Komfort ka garanci 12 vjet;
  • Dyehsku Dormeo Memory 4 + 10 ka garanci 15 vjet; Dysheku Dormeo Memory 12 +12 ka garanci 12 vjet;
  • Dysheku Dormeo Talalay ka garanci 15 vjet;
  • Dysheku Dormeo Roll up ka garanci 1 vjet.
 2. Prodhuesi garanton që produkti do ti përmbush plotësisht qëllimet e veta, nëse i përmbaheni instruksioneve.
 3. Prodhuesi garanton se defektet eventuale që mbulohën nga garancioni dhe përbrenda kohës valide të garancionit do të reegullohën me shpenzime të prodhuesit.
  Në këtë rast shpenzimet e dërgesës do të mbulohën nga shitësi, por blerësi është i obliguar të përgatisë produktin për dërgesë, ta mbështjellë atë në mënyrë të mbrojtur mirë, dhe t’a përgatisë për transport.
 4. Afati për eliminimin e defektit gjatë kohës së garancionit është 45 ditë nga dita e paraqitjës së defektit.
 5. Ankesa duhet të paraqitet në formë të shkruar.
 6. Garancioni vlenë që nga data e blerjës së produktit.

Garancioni nuk vlen për:

 1. Nëse kuptojmë se konsumatori (blerësi) nuk ka vepruar për së mbari.
 2. Nëse konsumatori (blerësi) nuk ka parashtruar kopjet e llogarisë si dhe fletën e garancionit me datën e shitjës dhe vulën e shitësit.