Linja Nano

Mbroni çdo kënd të shtëpisë

Nano Line Product

Përjetoni pastrimin e thellë në nivel nano

 

Linja inovative Nano është një hap i rëndësishëm në fushën e pastrimin. Kjo linjë ka produkte efektive, eko-miqësore dhe ekonomike, që do t’ju ndihmojnë ta krijoni një ambient më të pastër. Përmes jonizimit, jonet negative largojnë bakteret dhe viruset në ajër – për një ambient me ajër më të pastër.

 
 
  • Eleminon deri në 99.9% të baktereve & viruseve

  • Eko-miqësore

  • Ekonomike

 
 

Nanogrimcat e dëmshme mund të jenë kudo – në ajrin që e thithim, në shtratin ku flemë dhe në dyshemenë ku luajnë fëmijët tanë.

Ju kujtohet kimia nga shkolla e mesme?

 

Jonizimi është një proces në të cilin atomi e humbë një elektron. Jonizuesi krijon jone negative duke përdorur elektricitetin dhe i shkarkon ato në ajër. Këto jone negative tërheqin grimcat e ngarkuara pozitivisht në ajër, si pluhurin, bakteret, polenin, tymin dhe alergjentët e tjerë, duke i larguar kështu nga ajri.

 
 

Thithni ajër më të shëndetshëm

 

Jonizimi i ajrit ndihmon në lehtësimin e grumbullimit të ngarkesës elektrostatike. Në një përqendrim të mjaftueshëm mjaftueshëm, jonizimi ndihmon në pastrimin e ajrit, duke i tërhequr viruset dhe bakteret, dhe duke parandaluar mundësitë për përhapjen e infeksioneve ajrore.

 
 

A jeni gati t’i përjetoni dobitë e produkteve me veti jonizimi?