Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Hekur portativ me avull

Photo
Video

Hekur portativ me avull Rovus është i përkryer për hekurosje të shpejtë me avull. Eleminon aromat e pakëndshme, heq rrudhat dhe dezifekton rrobat tuaja me anë të avullit në mënyrë efektive. I pershtatshem per te gjitha materialet.

 

Mbushe shpinë plot, se kjo ofertë vjen veç 1 herë në mot!
Hekur portativ me avull
Zgjedh opsionin
Nuk ka sasi, ju lutem na telefononi në: 0800 100 55
  • Më shumë
  • Përshkrimi
Më shumë

Hekur portativ me avull Rovus është i përkryer për hekurosje të shpejtë me avull. Eleminon aromat e pakëndshme, heq rrudhat dhe dezifekton rrobat tuaja me anë të avullit në mënyrë efektive. I pershtatshem per te gjitha materialet.

 

Më shumë
Përshkrimi

Përdoret në dy mënyra

Ky hekur mund të përdoret në dymënyra - jo vetëm në mënyrë vertikale e cila është shumë praktike por gjithashtu mund të përdoret edhe në mënyrë horizontale që është një avantazh në krahasim me hekurat e zakonshëm. Me një sistem perfekt i cili nuk pikon dhe parandalon dëmtimin e hekurit. Nese më parë keni qënë të limituar në lidhje me përdorimin vetëm në një pozicion, tani ju mund ta përdorni atë edhe për higjenizimin e divanëve dhe dyshekëve.

Depozitë uji e cila mund të hiqet me një kapacitet prej 280 ml dhe që ju jep mundësi të hekurosni deri në 20 minuta pa ndërprerje - gjë që e bën perfekt për përdorim të përditshëm. Me 2 nivele të ndyrshme për fuqinë e avullit. Sensor me prekje për nje eksperience fantatstike dhe që e bën punën tuaj edhe më të thjeshtë.

Hekuri portativ me avull, ka pllakë alumini me veshje qeramike që bën të mundur shpërndarjen e nxehtësisë në mënyre ideale.

I duhuri ta merrni me vete kudo

Përmasa e tij është shumë praktike - dhe ju mund ta merrni me vete edhe kur udhëtoni. Mos lejoni që madhësia e tij t'ju bëjë konfuz - ju do të keni avull të vazhdueshëm 25g/min dhe temperaturë nga 170 deri 210°C!

Harrojeni punën e lodhshme të hekurosjes me hekurat e rëndë dhe tavolinat e hekursojes. Thjeshtë varni rrobat tuaja ne varse dhe filloni hekurosjen.

Vlerësimet e Konsumatorëve 0 Vlerësim(e)