Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Shtupë me spërkatje V2

Photo
Video

Ju prezentojmë shtupën me spërkatje V2, e cila është e përshtatshme për të gjitha sipërfaqet e dyshemeve. Ka kokë rrotulluese 360°, e cila ju mundëson t’i arrini sipërfaqet më të vështira. Po ashtu, ka rezervuar uji 350ml me grykë spërkatëse dhe dorezë të lehtë alumini. Me këtë shtupë, pastrimi i dyshemeve do të jetë më i lehtë, më i shpejt dhe më efikas.

Shtupë me spërkatje V2
Zgjedh opsionin
Nuk ka sasi, ju lutem na telefononi në: 0800 100 55
  • Më shumë
Më shumë

Ju prezentojmë shtupën me spërkatje V2, e cila është e përshtatshme për të gjitha sipërfaqet e dyshemeve. Ka kokë rrotulluese 360°, e cila ju mundëson t’i arrini sipërfaqet më të vështira. Po ashtu, ka rezervuar uji 350ml me grykë spërkatëse dhe dorezë të lehtë alumini. Me këtë shtupë, pastrimi i dyshemeve do të jetë më i lehtë, më i shpejt dhe më efikas.

Më shumë

Vlerësimet e Konsumatorëve 0 Vlerësim(e)