Linja Nano

Mbroni çdo kënd të shtëpisë

Nano Line Product

Përjetoni pastrimin e thellë në nivel nano

 

Linja inovative Nano është një hap i rëndësishëm në fushën e pastrimin. Kjo linjë ka produkte efektive, eko-miqësore dhe ekonomike, që do t’ju ndihmojnë ta krijoni një ambient më të pastër.

 
 
  • Eleminon deri në 99.9% të baktereve dhe viruseve

  • Eko-miqësore

  • Ekonomike

 
 

Katër sisteme pastrimi, teknologji efikase dhe fuqia pastruese më e mirë ndonjë herë – linja Nano ju mundëson të krijoni një ambient më të shëndetshëm, më të sigurtë dhe më të pastër.

 
Avull Nano

Nano grimcat e dëmshme janë të pakudshme për syrin, por mund të jenë shumë të dëmshme. Andaj, teknologjia e avancuar me avull nano, duke përdorur fuqinë e natyrës, eleminon deri në 99.95% të baktereve, viruseve dhe mikrobeve. Falë madhësisë Nano, teknologjia nano avullon grimcat e dëmshme me lehtësi, duke depërtuar thellë në material. Në këtë mënyrë, i eleminon ato në një nivel që avulli normal nuk mund të arrijë.

Teknologji me avull Nano

Avull nano

 
 
Filtrim HEPA H13

“Armiqtë e padukshëm” të fshehur në ajrin përreth shtëpisë suaj kërkojnë një zgjidhje efektive 360°. Filtrimi me filter cilësor HEPA H13 me efikasitet 99.95% kap edhe nanogrimcat më të vogla, kurse trajtimi antibakterial eleminon ata, për të krijuar një ambient të më të sigurtë.

Mbroni shtëpinë tuaj

Filtrim HEPA H13

 
 
 
Jonizimi

Pluhuri, bakteret, poleni, tymi dhe alergjenët e tjerë janë disa nga “mysafirët e paftuar” që mund t’i hasni në shtëpi. Krijimi i joneve negative dhe nxjerrja e joneve pozitive jashtë qarkullimit krijon një ambient më të sigurtë. Produktet e linjës Nano prodhojnë jone negative me cilësi shumë të lartë. Këto jone nxjerrin hidrogjen nga guaska e proteinës së virusit dhe në këtë mënyrë i eleminojnë lehtësisht, pa pasur nevojë për kimikate. Pra, ju mund t’i hiqni qafe mikrobet dhe alergjenët e tjerë një një mënyrë të shëndetshme dhe eko-miqësore.

Krijoni një ambient më të sigurtë

Jonizimi

 
 
Drita UV-C

Nano grimcat e dëmshme mund të jenë kudo: në ajrin që e thithim, në sipërfaqet që prekim, e madje edhe në shtretërit që flemë. Andaj, drita UV-C eleminon gjatë kontaktit deri në 99.9% të mikroorganizmave. Krijoni një ambient pa viruse e baktere, për mirëqenien tuaj dhe të familjes.

Flini të qetë

Drita UV-C

 
 
 

A jeni gati t’i përjetoni dhe shijoni dobitë e produkteve efektive të linjës Nano?