Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

BLACK FRIDAY PO MBARON!

Mundësia e fundit për të përfituar nga zbritjet më të mëdha të vitit!

Mundësia e fundit për të përfituar nga zbritjet më të mëdha të vitit!

 
[banner_timer]
 
 • Ngrohës Qeramike Rovus
  -20%

  Ngrohës Qeramike Rovus

  Ngrohësi prej qeramike Rovus ngrohë fuqishëm çdo ambient në çdo kohë. 

  Çmimi i rregullt: 49,90 €

  Çmimi me zbritje: 39,92 €

  Çmimi për Club5*: 34,93 €

  Ngrohës Qeramike Rovus
  -20%

  Ngrohës Qeramike Rovus

  Ngrohësi prej qeramike Rovus ngrohë fuqishëm çdo ambient në çdo kohë.

  Çmimi i rregullt: 49,90 €

  Çmimi me zbritje: 39,92 €

  Çmimi për Club5*: 34,93 €

 • Fshesë Vakumi Nano Canister
  -33%

  Fshesë Vakumi Nano Canister

  Kjo fshesë vakumi ka performancën që ju duhet, për t’ju siguruar pastrim cilësor në çdo kënd të shtëpisë.

  Çmimi i rregullt: 179,90 €

  Çmimi me zbritje: 119,90 €

  Fshesë Vakumi Nano Canister
  -33%

  Fshesë Vakumi Nano Canister

  Kjo fshesë iu siguron pastrim cilësor në çdo kënd të shtëpisë.

  Çmimi i rregullt: 179,90 €

  Çmimi me zbritje: 119,90 €

 • Shtupë higjienizuese Nano Plus
  -36%

  Shtupë higjienizuese Nano Plus

  Përdorni fuqinë e avullit për të pastruar dhe dezinfektuar shtëpinë.

  Çmimi i rregullt: 139,90 €

  Çmimi me zbritje: 89,90 €

  Çmimi për Club5*: 84,90 €

  Shtupë higjienizuese Nano Plus
  -36%

  Shtupë higjienizuese Nano Plus

  Përdorni fuqinë e avullit për të pastruar shtëpinë.

  Çmimi i rregullt: 139,90 €

  Çmimi me zbritje: 89,90 €

  Çmimi për Club5*: 84,90 €

Lokacioni dhe kontakti

Dyqanet tona  

Dëshironi t'i shihni dhe t'i provoni produktet? Atëherë vizitoni njërin nga dyqanet tona.

Shiko të gjitha dyqanet

Rreth nesh  

Rovus® është brendi i një game të gjerë produktesh për pastrim/mirëmbajtje të shtëpisë dhe rrobave. I fuqishëm dhe efikas - ua lehtëson jetën.

Mëso më shumë

Çka thonë të tjerët për brendin Rovus