Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Këshilla & Ide

 • 5 këshilla të dobishme për larjen e rrobave (1)

  5 këshilla të dobishme për larjen e rrobave (1)

  Larja e rrobave është një punë që shumica prej nesh e bëjmë çdo ditë. Edhe nëse ka vite që e bëjmë këtë punë, nganjëherë rezultatet nuk janë të përkryera. E çka shkoi keq? Gjeni mëposhtë 5 këshilla që do t’ju ndihmojnë të arrini rezultate më të mira në larjen e rrobave.

  Lexo më shumë 
 • Si ta pastroni shtëpinë pa lëvizur nga divani?

  Si ta pastroni shtëpinë pa lëvizur nga divani?

  Pastërtia është gjysma e shëndetit, dhe sot, është më e rëndësishme se kurrë. Por, procesi i pastrimit di të jetë i lodhshëm dhe të merr kohë. Andaj, cdo ditë e më shumë në këtë fushë po krijohen zgjedhje / produkte risi që synojnë ta lehtësojnë procesin e pastrimit. Një prej tyre është edhe shtupa & fshesa robotike Rovus… Kjo pajisje e mençur pastron shtëpinë tuaj teksa ju relaksoheni me hobin e preferuar apo pushoni.

  Lexo më shumë 
 • Cila është mënyra më e mirë për t'i pastruar tepihët?

  Cila është mënyra më e mirë për t'i pastruar tepihët?

  Tepihët janë ndër aksesorët që duhet t'i kushtojmë kujdes të shtuar kur vjen puna te pastrimi. Nëse keni fëmijë të vegjël në shtëpi, duhet t'i kushtoni edhe më shumë rëndësi, sepse fëmijët kanë tendencë të shtrihen e luajnë nëpër tepih. Ju mbase e pastroni në baza ditore apo javore me fshesë vakumi, por përsëri mund të ketë "mysafirë të padukshëm" që mund të jenë fshehur në tepihun tuaj. Praktikoni këto mënyra pastrimi dhe siguroni një ambient të pastër për ju dhe më të dashurit tuaj.

  Lexo më shumë